• Plante si flori de apartament

    Flori de apartamentPlantele si florile de apartament erau candva doar pentru a improspata aerul in casa deoarece ele degaja oxigen si absorb dioxidul de carbon pe care il expiram. Dar cu trecerea timpului, plantele de apartament au devenit un simplu hobby saptamanal iar mai apoi au ajuns ca sa ne ocupe cateva zile pe saptamana pentru intretinerea si ingrijirea lor.

    Plantele de apartament
    purifica aerul dar ofera si o stare de calm si relaxare. Majoritatea plantelor de apartament necesita multa lumina, dar frunzele si florile plantelor trebuiesc evitate de razele directe ale soarelui. Frunzele plantelor trebuie pastrate mereu curate, pentru a fi mereu sanatoase, pulverizand apa asupra lor.

    Udarea florilor
    necesita o atentie sporita. Plantele ce sunt expuse la soare trebuie udate dupa lasarea intunericului iar pulverizarea nu trebuie facuta in perioada diminetilor calduroase pentru a nu le provoca arsuri.

    Plantele de apartament pe care le cumparati din magazine sau supermarket-uri e necesar ca sa le schimbati ghiveciul in maxim 30 de zile pentru a permite plantei sa se dezvolte cat mai bine. Florile de apartament delicate au nevoie de un compost special, de aceea e bine ca sa va informati inainte de a cumpara o floare. Felul cum trebuie asezate in camera este si el esential, iar de aceea am facut o lista cu plante de apartament orientate spre nord.

0 comentarii:

Lasati un comentariu: