• Trandafirii tufa - sfaturi pentru trandafiri

    Tufe de trandafiriSutele de soiuri de trandafiri precum: trandafiri pitici, trandafiri agatatori si urcatori, trandafiri miniaturali si tufele de trandafiri fac ca alegerea sa fie foarte grea atunci cand se doreste cultivarea de trandafiri intr-o gradina.
    Tufele de trandafiri sunt o combinatie dintre trandafirul clasic si hibrizii de trandafiri.

    Cumparati trandafiri cu radacini goale

    Multe persoane sunt de parere ca este mai bine sa cumpere trandafiri cu radacini goale, gata de livrare si plantare toamna tarziu si iarna. Cele mai mult pepiniere si sere specializate le furnizeaza in acest mod.

    Cunoasteti-va trandafirii

    Trandafirii difera nu numai prin forma florilor si culoare. De exemplu, trandafirii mocati sunt cei mai indicati acolo unde doriti ca parfumul sa se raspandeasca in aer. Daca locuiti intr-o regiune cu clima umeda, trandafirii incretiti sunt cei mai rezistenti la bolile provocate de fungi si, deasemenea, surprinzator de rezistenti la ger. Exista trandafiri potriviti pentru grafini mai uscate sau mai umede, asa ca este bine sa faceti unele investigatii.

    Adancimi la plantarea trandafirilor

    Trandafirii au in general, un punct de altoire distinct, unde portaltoiul a fost altoit cu cultivatorul ales. Cand se planteaza un trandafir, aceasta zona umflata trebuie sa fie la nivelul solului sau foarte putin sub el; daca este ingropata prea adanc, este foarte probabil sa creasca mai tarziu un lastar nedorit.

    Tratament special pentru trandafiri

    Pentru trandafiri exista fertilizator conceput special pentru ei, avand proportiile necesare de nutrienti. El contine potasiu si magneziu pentru a stimula inflorirea si a preveni ingalbenirea frunzelor ca rezultat al lipsei de magneziu.

    Trandafirii sunt plante de gradina admirate de toata lumea si orice gradina ar trebui sa aiba aceste frumoase flori.

0 comentarii:

Lasati un comentariu: