• Flori si plante de apartament - clasificare

    Flori si plante de apartamentExista patru grupe de baza, fiecare cu caracteristicile sale specifice. Singura diferenta intre plantele de ghiveci cu flori si celelalte trei grupe este ca plantele de ghiveci au o perioada de expunere limitata in camera, in timp ce celelalte in conditii bune pot sa devina rezidenti permanenti.

    Plante de apartament cu frunzis

    Plantele de apartament cu frunzis sunt varietati care pot trai in permanenta in conditiile din camera, daca sunt indeplinite cerintele lor specifice. Frunzisul ramane viu tot anul, desi unele tipuri trebuie sa ierneze intr-o camera neincalzita, iar alte cateva isi pierd aspectul cu timpul.

    Plante de apartament cu flori

    Plante de apartament cu flori sunt varietati care pot trai permanent in conditiile din camera, daca sunt indeplinite cerintele lor specifice. Dupa inflorire, frunzele raman vii, dar nu pot sa fie atractive. Unele tipuri trebuie sa ierneze intr-o camera neincalzita, iar alte cateva trebuie sa petreaca o parte din vara afara.

    Plante de apartament la ghiveci cu flori

    Plantele de apartament la ghiveci cu flori sunt varietati care au o perioada de inflorire temporara in conditiile din camera si care sunt scoase cand perioada de inflorire s-a incheiat. Multe sunt aruncate, dar unele pot fi depozitate inauntru ca plante fara frunze sau ca bulbi, iar altele pot fi puse in sera sau in gradina.

0 comentarii:

Lasati un comentariu: